Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Έλληνας αναλαμβάνει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόννης

Έλληνας αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Εμπορικού Συλλόγου Βόννης, οργάνωσης που ιδρύθηκε το 1953 από τους εργοδότες και επιχειρηματίες του λιανικού εμπορίου στην πόλη της Βόννης και στις περιφέρειες Rhein-Sieg και Euskirchen.
Η συνέλευση των αντιπροσώπων εξέφρασε ομόφωνα την εμπιστοσύνη της στον κοσμηματοπώλη Γιάννη Βασιλείου, αντιπροέδρου του DHW - Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού
Συνδέσμου, ο οποίος διαδέχεται στη θέση του προέδρου τον Martin Hergarten, ο οποίος κατείχε τη θέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Γιάννης Βασιλείου διατηρεί κοσμηματοπωλείο στο ιστορικό κέντρο της Βόννης όπου το 2019 θα γιορτάσει 50 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Από το 2015 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ είναι επίτιμος εμπορικός δικαστής στο Πρωτοδικείο Βόννης και πρεσβευτής επαγγελματικής εκπαίδευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βόννης. 
Στο επίκεντρο της θητείας του ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόννης αναμένεται να ασχοληθεί με την ψηφιοποίηση του λιανικού εμπορίου και την αύξηση της ελκυστικότητας του εμπορικού κέντρου των πόλεων. Μίλησε επίσης για την εταιρική και κοινωνική ευθύνη των επιχειρηματιών και υπενθύμισε, για παράδειγμα, το έτος Beethoven 2020 και τις ευκαιρίες για σύμπραξη και τις συνέργειες πολιτισμού και εμπορίου.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα http://www.naftemporiki.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.